2009 m. liepos 17 d., penktadienis

MAPS

Gerą dieną. 2009 liepos 17 dieną aš greit aprašysiu anime pavadinimu MAPS. Taigi ilgai nelaukęs pradedu.

Istorija: 1994 metų Japonija (nes tais metais ir darytas anime). Susipažinkite su Gen Tokishima (vaikis nuotraukoje kairėje su neaiškios pakraipos plaukais). Atrodytų paprastas moksleivis, turintis merginą, niekuo neišsiskiriantis iš aplinkinių. Bet va ir prasideda nuotykiai, ir nesusipratimai kuriuos sukėlė Gweiss Lipumira (Blondinė su apranga, pločiu prilygstančia mano diržui). Ji išdygsta iš niekur ir pareiškia kad Genas - galaktikos klajoklių palikuonis, ir jis raktas į tos pačios galaktikos išgelbėjimą. Jo genetinis kodas - tai žemėlapis rodantis paslaptingo artefakto "Star Map" buvimo vietą. Trumpai tariant Geną vadina "Mapman". Aišku anime neapsieina be milžiniškų robotų, šiuo atveju milžiniškų moters formos erdvėlaivi, daugybės neaiškių padarų ir dar bala žino ko.

Visas anime 4 epizodų OVA, tad peržiūrėti tikrai nesunku, o ir toliau besivystant istorijai ji ne tokia jau ir nuobodi. Karts nuo karto šypseną sukelia šen ar ten numestas ecchi elementas ar kvailoka mina, bet pagrinde viskas išlieka daugmaž rimta. Taigi už istoriją dedu 7, tai būtų gerai.

Veikėjai: Jau išvardinau juos. Tai Lipumira ir Gen. Nesigėdiju pasakyt kad kitų net ir nespėjau įsimint, nes... nėra ką įsimint. Veikėjai tipiniai, niekuo neišsiskiria, tad ir nesivarginau juos kišti galvon tad 5 už veikėjus (vidutinybes).

Animacija: Vat už šitą galiu pagirti. Nors kartais ir atrodo kad žiūriu "Dragon Ball", kuriame animacija verta šnobelio premijos, vistik šitame su animacija padirbėta. '94 metais animacija buvo nepriekaištinga, bet dabar 2009, ir jei būčiau pamatęs tada (nors tebuvau tik metukų) nemirksėdamas būčiau rašęs 10. deja yra kaip yra ir tegaliu išspaust 7 ir su geriausiais norais.

Garso takelis: Paprastai garso takelis man nekliudo. Deja Kliudė. It just SUCKS. Gerai gerai, ne tiek sucks kiek viską gadina seni laikai. viską atleidžiu, bet tik ne senos "Yamaha" birbėjimą. Tai mane nervino ypač kovų ar šeip greito veiksmo scenose. Visiška priešingybė rami muzika. tai arfa ar pianinas nuramindavo. Taigi dar vienas vidurys. 5.

Viso: 6 - pusė velnio. Anime nėra labai jau geras, bet ir nėra šūdas, pilnai sutinku. Tad verta pažiūrėti kai visi tie "I want to save all people" atsibos ar tiesiog norėsit paspoksot be didelio galvos sukimo.

Verdiktas: žiūrėkit prie Viso skilties. antrąkart nesikartosiu.

0 komentarai (-ų):