2010 m. vasario 24 d., trečiadienis

Madhouse X Marvel

Jau metų pradžioje interneto platybėse pasklido žinia jog Marvel komiksų kompanija pasirašė sutartį Su Madhouse anime kompanija. Taip mieli draugai, turėsim amerikietiškus herojus sukryžmintus su Japoniška animacija. Ir dabar, visai neseniai pasirodė pirmieji "tyzeriai". Užmeskit akį:





Jau šį pavasarį pasirodys Iron Man. Debiutas planuojamas per Animax televiziją. Tikiu kad Madhouse nepasišiukšlins ir sukurs kažką tokio kas sudrebins pasaulį (arba bent kelis tingius Otakus). Ne veltui jie aukštinami dėl tokių anime kaip Black Lagoon, Claymore, Chobits, Devil May Cry, Death Note, Kurozuka, Vampire Hunter D: Bloodlust, Net Hellsing Ultimate (nuo 5 epizodo). Sąrašą dar galiam tęst, bet nebūtina. Taigi draugai, suskubkit žiūrėt numatytus anime, nes žiūrėsim ką šįkart Išspaus Madhouse'as :D

SholtZ.

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat code[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or little-understood avenues to build an income online.