2009 m. spalio 13 d., antradienis

Kuroshitsuji


Sveiki, iškart atsiprašau kad ir vėl trukau mėnesį kol aprašiau ką nors. Turiu pasiteisinimą, sudegė monitorius, o kol atvežė naują teko dvi savaites laukt. Taupėm taip sakant krizės metais. Taigi negaišdamas pradedu tai ką jau žadėjau: Kuroshitsuji, nežinau nei studijos, nei autoriaus nei dar ko, mat tingėjau domėtis. Geriau pereinam prie skalių, grafikų, parabolių ir kito jukso kurio nepaminėjau.

Istorija: Viktorijos laikų Anglija. Prasidėjęs pramonės perversmas pavertė Angliją galingiausia valstybe visoje Europoje, Visame pasaulyje. Ligos, nešvara, ir epidemijos lydėjo visą šią galybę, bet pamirškim jas ir kelkimės į Grafo Phantomhive dvarą (nuotr. viršuje, dešinėje). Taip - jis dar vaikas, taip - jis jau grafas, ir taip - kairėje jo liokajus. Ir ne šeip liokajus, O VELNIŠKAI geras liokajus. Taaaip... liokajus tikrai geras, pats vienas tvarkosi (neskaitant trijų niekam tikusių tarnų) didžiulėje viloje, kartu dar ir verslo žmogus, kompanijoje kurią valdo grafas, ir kaip nekeista, viską spėja. A, taip, Grafas vadinamas "karalienės šunimi" nes visas pogrindis bijo jo, kaip velnias, kryžiaus (tiksliau liokajaus bijo, liokajaus bijo.) Tai tokia ta ir istorija, žiūrint kaip liokajus sukasi kaip vijurkas, kaip mandagiai spardo subines, ir kaip reikalui esant, grafą aprengia mergaite, ar išdulkina vienuolę...

Atvirai kalbant visa istorija priminė Hellsing. Žmogus ir Nelabasis kuris paklūsta žmogui. Tik Kuroshitsuji Įsuptas labiau į Britišką mandagumo apvalką. Aišku pamatysim ir Blood, Violence, Gore, Ecchi... bet apskritai istorija nėra išskirtinė. Kaip ir Hellsingo. Istorijos neįdomios (o gal ir įdomios), o jas pagyvina tik puikus pagrindinis veikėjas (o gal užgožia gerą istoriją? Žinot, prieš nuostabų, geras nublanksta..). Kad ir su gerais norais 7 iš 10.

Veikėjai: Taaaip... ką čia turim? Demoną liokajų, Grafuką kuris sudarė kontraktą su demonu, jo tetą kuri pamišusi dėl raudonos spalvos, Mirties Dieva(o jie daros populiarūs) kuris gan... keistos pakraipos, Kinietį kuris žino viską, bet nežino nieko, ir dar tris tarnus, sodininką, tarnaitę, ir virėją, kurie labiau tinka į naikinimo būrį, nei į tarnus, ir buvusį liokajų, Tanaką, kuris geria arbatą ir karts nuo karto kažką pasako be "cho...cho...cho.."... Kokia linksma šutvė! Bet jei šokant į rimtumo traukinį, Visi veikėjai išplėtoti, turi savo istorijas, tikrai išskirtinius charakterius, ir nebuvo taip kad žiūrėčiau ir nusižiovaučiau. Arba strykčioji ant kėdės kaip L (matę Death Note supras, likę, žiūrėkit DN), arba klegi taip, kaip kempiniukas. Dar yra daugybė mažesnių veikėjų, kurie dar neįtikėtesni. Man VELNIŠKAI patiko, 10 iš 10.

Animacija: Neseniai kurtas anime, su visais savo privalumais. Kvailom provyzom, vietomis su pragedruliais, perdurtos akys šviečia kraujo pūga, ir Liokajus su akimis kurios sakyte sako "I want you with chocolate". Nežinau, neturiu prie ko prikibt. 10.

Garso Takelis: Nelabai jį ir prisimenu. Nelabai įstrigo, bet 8 siekė. Tą pamenu. Muzikoje nepagailėta styginių ir pučiamųjų. Kas dar? Dar neatsimenu. Prižadu, neturėtų įkyrėt,tik gal kam laaabaai patiks. tai 8, ane Stasiukai?

Viso: 8.75. Nedaug, tikrai Nedaug, Bet mano nuomone Vertas tiek kiek gavau. Suapvaline gauname 9. Sakyčiau net labai gerai, ne visada ir aš tokį pažymį gaunu.

Verdiktas: Norisi kažko vampyriško, bet ne-vampyriško, tikrai nenorit "sparklint", o juo labiau žiūrėti kažką neaiškaus. Jums patiko Hellsingas, bet pasišlykštėjote kai kuriomis vietomis (Kaip kad Alucardas pompastiškai išėjo iš viešbučio Brazilijoj ar kur ten). Taip pat mylite demonus, truputį yaoi, ir truputį hentai... Imkit Kuroshitsuji, pasijuoksit, paverksit, ir pakramsnosit lūpą iš įtampos, kartais to ir tereikia.

That's all Folks.
SholtZ

P.S. kaip jums naujas skinas? :D Ir artėja GTO - Great Teacher Onizuka. Turėsim rimtą pamoką vaikai.

3 komentarai (-ų):

Nosferatu rašė...

Nu, si kart gerai gavos, ner prie ko kibt ;)

Unknown rašė...

Kažkaip gaila, kad tas grafas nėra grafienė..

Unknown rašė...

Žiauriai geras anime,tik 24 serijos,įdomūs veikėjai,tiktais kas sunervino tai,kad antram sezone nebus nei Ciel nei Sebastian -_'